etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Sisustajan kalenterit - Tee oma kalenterisi

29.1.2019 7:29:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Omatekoinen kalenteri on hauska ja käytännöllinen. Ennen kaikkea se on persoonallinen ratkaisu, jonka avulla piristät sisustustasi. Näiden vinkkien avulla voit koota omanlaisen kalenterisi, joka sopii kotisi tyyliin.

Lue lisää

Ekologiset siivousvinkit kodin suursiivoukseen

23.1.2019 15:54:15 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Ympäristöystävällisyys, Vastuullisuus, Kierrätys ja siivous, Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Zero Wasten tyyliin on aika tehdä koko asunnon suursiivous. Suursiivoukseen ei tarvitse uusia laitteita tai kalliita pesuaineita, jotta kodista saisi kiiltävän puhtaan. Ekologiset siivousvinkit auttavat vähentämään jätettä uudella tavalla, samalla kun teet kodistasi viihtyisän ja siistin.

Lue lisää

Joulun jälkeinen siivous - Miten säilyttää koristeet ja lahjapaperit ensi vuoteen

18.1.2019 11:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu, Kierrätys ja siivous, Koti ja asuminen, Säilytys

0 Kommenttia

Joulu on taas ohi ja se tarkoittaa sitä, että on aika korjata pois koristeet ja löytää säilytyspaikka kaikelle jouluiselle. Voit jättää hyvästit solmussa oleville jouluvaloille ja huokaista vuoden etukäteen helpotuksesta, kun kaikki joulukoristeet ja tarvikkeet ovat järjestyksessä seuraavaa joulua varten. Jos pidät askartelusta, voit yhdistää vinkit myös askartelutarvikkeiden säilyttämiseen!

Lue lisää

Kotikuntoilu: Näin teet toimivan kotikuntosalin edullisesti

16.1.2019 15:29:26 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in urheilu, Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Aina ei tarvitse lähteä salille asti etsimään toimivaa tilaa kuntoilulle. Tehokasta liikuntaa voi harrastaa myös kotona. Mikä parasta, kuntosalin voit tehdä myös kotiisi. Tilaa ei tarvitse olla paljon, vaan pieni nurkka riittää. Kotikuntoilun ei myöskään tarvitse olla pakkopullaa, vaan voit tehdä siitä itsellesi sopivaa ja ennen kaikkea motivoivaa.

Lue lisää

Historian havinaa uniikissa ympäristössä Aurajoen rannalla - Turun Loft

11.1.2019 17:12:27 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Vuokra-asunnot

0 Kommenttia

Turun Aurajoen rannan varrella sijaitsee ylväs tehdasrakennus Loft. Pitkän historian omaava rakennus tunnetaan kenties parhaiten Wärtsilän vanhana tehtaana. Vuonna 1934 rakennettu ja tuhansia turkulaisia työllistänyt 110 metriä pitkä ja 23 metriä korkea teollisuuskiinteistö on kokenut ulkokuoren alta täydellisen muodonmuutoksen. Sisältä täysin modernisoitu Turun Loft yhdistääkin näyttävän historiallisen kohteen ja valtavirrasta poikkeavan asumisen ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää

10 vinkkiä rahan säästämiseen

8.1.2019 15:34:47 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Säästäminen, Raha

0 Kommenttia

Säästätkö parhaillaan lomamatkaa varten vai talletatko rahaa pahan päivän varalle? Moni säästää rahaa jonkin tavoitteen eteen. Säästämisen ei tarvitse olla työlästä ja ikävää. Oli tavoitteesi sitten säästää hieman rahaa sivuun tai kerralla enemmän, nämä 10 vinkkiä auttavat säästämisessä pitkällä aikavälillä.

Lue lisää

Stressivapaa koti - Sisusta koti rentoutumiseen

3.1.2019 12:51:44 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Rentouttava koti tarkoittaa sitä, että kotiin on aina ihana palata, vaikka päivä ei olisikaan se paras mahdollinen. Kodista voi tehdä rentouttavan tyyssijan, jossa on helppo olla stressistä huolimatta. Tärkeintä olisikin saada stressitasot laskemaan, jotta omasta ajasta voi nauttia. Stressittömyyteen voi osittain vaikuttaa sisustusvalinnoilla ja järjestelyllä, mutta myös oman paikan löytäminen vaikuttaa stressinhallintaan.

Lue lisää

Uudenvuodenlupaukset uudella tavalla

27.12.2018 15:23:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Uusi vuosi, Juhlapyhä, Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Jokainen meistä on tainnut tehdä uudenvuodenlupauksen ja ainakin joka toinen meistä on unohtanut lupauksensa tammikuun jälkeen. Ei se mitään! Moni meistä lupaa laihduttavansa tai urheilevansa ensi vuonna, mutta olisiko vuosi 2019 aika olla armollisempi itselleen? Kokeile näitä lupauksia ja aloita uusi vuosi ilman stressiä ja liiallista itsekritiikkiä. Lupaukset voivat tuoda myös hymyn huulille.

Lue lisää

6 hurmaavaa kaakaoreseptiä pimeneviin iltoihin

18.12.2018 12:20:41 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Kaakao kuuluu pimeneviin iltoihin! Ihaninta on, että kaakao muuntautuu helposti omaan makuun sopivaksi. Tavallinen kaakao käy tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta jos haluat hieman luksusta, kokeile näitä reseptejä.

Lue lisää

Itse tehdyt joulukortit

11.12.2018 16:02:25 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Joulu, Koti ja asuminen

0 Kommenttia

Joulu lähestyy ja on aika lähettää joulutervehdykset ja -toivotukset niin perheelle, läheisille kuin ystäville. Vaikka nykyään on yleistä lähettää toivotukset netin tai puhelimen välityksellä, on perinteinen joulukortti mukava yllätys postilaatikossa. Ja jos postikorttien lähettäminen ei ole tyylisi, voit antaa nämä persoonalliset joulukortit lahjan yhteydessä.

Lue lisää