Budjettisisustajan Halloween

Asumisen ääni

[fa icon="calendar"] 27.10.2017 15:31:26 / Asumisen ääni

Halloween lähestyy ja koti on aika koristella karmivan kauniiksi. Halloweenia voi juhlistaa pienelläkin budjetilla eikä koristeiden tarvitse tyhjentää tiliä. Näillä vinkeillä somistat kodin Halloweenia varten pienellä vaivalla ja budjetilla.

Pelottava ilmapallokoriste

Tämä koriste on monipuolinen ja sen pelottavuutta voi säädellä oman maun mukaan. Perheen pienet voivat osallistua myös koristeen tekemiseen, jolloin he saavat päättää kuinka pelottava koriste lopulta onkaan. Tarvitset vain liimaa, ilmapalloja (esimerkiksi valkoiset ja mustat ilmapallot toimivat hyvin), tusseja, harsoa ja ylijääneitä kangaspaloja tai vanhoja valkoisia tyynyliinoja ja narua.

  1. Puhalla ilmapallot täyteen ilmaa
  2. Piirrä ilmapalloille kasvot
  3. Laita pallon päälle liimaa
  4. Kiinnitä liiman päälle harso tai valkoinen kangaspala
  5. Ripusta pallot esimerkiksi käsinojaan tai ovenkahvaan

Hyytäviä koristeita kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneesta saa hyytävän helposti pienellä muokkaamisella. Valitse valkoiset vieraspyyhkeet, joihin teet punaisella värillä veritahroja ja kädenjälkiä. Voit myös tehdä jonkinlaisen viestin kylpyhuoneen peiliin, jolla säikäytät vieraasi Halloweenin kunniaksi. Jos aikaa riittää, voit piirtää ja leikata mustasta kartonkipaperista hämähäkkejä ja lepakoita esimerkiksi suihkun lasiseiniin tai kylpyhuoneen oveen. Koristeet sopivat myös muualle asuntoon ja ne on helppo kiinnittää kaksipuolisella teipillä.

Vinkki! Jos haluat nopeasti pelottavaa tunnelmaa koko asuntoon, käytä vain kynttilöitä valaistuksena. Jos käytössäsi on värivaloja, aseta väriteema punaiseksi, jolloin se sopii Halloween-teemaan.

Kynttilöistä kummituksia

Pitkät valkoiset lasikynttilät toimivat hyvin tähän nopeaan sisustuskoristeeseen. Voit tehdä niin monta kuin haluat, sillä näiden tekeminen on helppoa. Tarvitset vain kynttilöitä ja mustan tussin, joka tarttuu lasin pintaan. Kynttiläkummituksia voi tehdä yhdessä myös lasten kanssa. Piirrä vain kynttilöiden sivuun naama ja koriste on valmis. Anna lasin kuivua hetken, jotta tussi ei leviä. Laita lopuksi kynttilä palamaan mieleiseen paikkaan.

Kummitusten lisäksi voi tehdä valkoisista kynttilöistä verisen näköisiä siten, että lisää kynttilän reunoille veripisaroita punaisella vesivärillä tai maalilla. Näin saat nopeasti pelottavan Halloween-teemaisen kynttilän esimerkiksi Halloween-kattauksen keskelle. Lisäksi voit lisätä valkoista harsoa kynttilöiden vierelle. Jos edelliseltä Halloweenilta on jäänyt hämähäkkikoristeita, voit ripotella niitä harson päälle.

Muista! Kauhuelokuva kruunaa Halloweenin. Vuokraa kauhuelokuva Halloweenin kunniaksi ja katso se yhdessä ystävien kanssa. Jos tarkoitus on katsoa elokuvaa lasten kanssa, valitse elokuvaksi jokin tuttu ja turvallinen tarina, joka ei pelota perheen pienimpiä. Leffaherkuksi voi tarjota vaahtokarkkeja, joille on tehty karkeista hauskat naamat. Ei siis liian pelottavaa lapsille, mutta kuitenkin yhteistä tekemistä Halloweenin kunniaksi.

Lähteenä käytetty: Handy Home Tips ja The 36th Avenue

Järjestä Halloween-naamiaiset uudessa asunnossa! Katso täältä Avara-kohteet.

Topics: Kodin sisustus

Asumisen ääni

Asumisen ääni

Asumisen ääni kertoo tarinoita kodista ja asumisesta.