Budjettisisustajan päiväkirja - Eteinen

Asumisen ääni

27.2.2017 16:30:59 / Asumisen ääni

Eteinen on ensivaikutelma, joka kutsuu tutustumaan koko asuntoon. Kuitenkin usein unohdetaan, että eteistäkin voi sisustaa ja koristaa mieleisellä tavalla. Sen tehtävänä ei ole vain toimia säilytyspaikkana ulkovaatteille. Tutustu budjettisisustukseen ja tyylittele eteisesi edullisesti toimivaksi ratkaisuksi, joka kutsuu vieraat peremmälle kotiisi.

Avaimet tyylikkäästi tallessa

Hukkuvatko avaimet laukkujen pohjille vai lojuvatko ne hyllyjen nurkissa? Budjettiystävällisellä sisustusratkaisulla saat avaimet kauniisti esille eteiseen. Tarvitset vain kuvakehyksen ja ruuvattavia koukkuja. Halutessasi voit myös maalata kehyksen mieluisalla värillä.

  1. Valitse kuvakehys ja poista taustaosa ja lasi.
  2. Mittaa, että haluamasi avaimet mahtuvat vierekkäin kehykseen.
  3. Ruuvaa koukut kehyksen sisälle siten, että avaimille jää hieman roikkumistilaa ja ne eivät osu kehykseen. Voit halutessasi liimata koukkujen reunat, jolloin myös painavat avainniput pysyvät varmasti kehyksessä.
  4. Jos ruuvaat koukut kehyksen etualalle siten, että avaimet roikkuvat kehyksen alapuolella, voit laittaa haluamasi kuvan kehykseen ja asetella takaosan sekä lasin takaisin paikoilleen.

Laatikot ja korit uudistavat sisustusta

Huivit, hanskat ja muut asusteet löytävät oman paikkansa sisustuksellisista koreista ja laatikoista. Budjettisisustuksessa voi hyödyntää vanhoja lipaston täytelaatikoita tai sitten sisustuskoreja, jotka ovat jääneet käyttämättömiksi. Myös lahjalaatikot, jotka miellyttävät silmää, toimivat loistavasti eteisessä.

laatikoilla järjestystä eteiseen

Laatikoiden avulla on vaivatonta pitää asusteet järjestyksessä. Laatikot voi nimetä asusteiden mukaan ja tällä tavoin tuoda myös pientä vivahdetta muuten pelkistettyyn laatikkoon. Näin pidät siistinä koko eteisen, sillä nyt asusteet kuten lapaset ja pipot, eivät tipahtele eteisen hyllyltä lattialle.

Siisti ja kutsuva eteisen penkki

Eteisen penkki on käytännöllinen, mutta myös helppo tapa sisustaa eteistä. Voit yhdistää olohuoneen ja eteisen saumattomaksi kokonaisuudeksi lisäämällä sohvatyynyn eteisen penkille. Aina ei tarvitse ostaa uutta sisustukseen, vaan voit hyödyntää vanhoja sisustuselementtejä uusilla tavoilla. Jos penkillä on tilaa, voit myös laittaa parvekelyhdyn tai koristekynttilän penkin reunalle.

kengät järjestykseen

Henkareilla särmää eteiseen

Avokaapin saat tyyliteltyä sisustukseen sopivasti henkareilla. Vaikka niiden tehtävä onkin pitää takit siististi kaapissa, voivat ne toimia myös sisustuselementtinä. Pitkään muodissa olleet metallihenkarit sopivat edelleen tyyliin kuin tyyliin, eivätkä ne vaurioita budjettia. Myös kokovalkoiset puuhenkarit tai sitten moderni musta toimivat värikkäästi sisustavan asunnossa. Yhtenäinen väritys henkareissa tekee yleisilmeestä harkitun, mutta voit leikitellä erikoisilla väriyhdistelmillä ja materiaaleilla saadaksesi mielenkiintoisen lopputuloksen.

Tule kokemaan lämpöinen ensikohtaaminen uuden kotisi kanssa. Löydät Avaran kohteet täältä!

Lähteenä käytetty: Red Fly Creations

Topics: Koti ja asuminen

Asumisen ääni

Asumisen ääni

Asumisen ääni kertoo tarinoita kodista ja asumisesta.