Vanhassa kasarmirakennuksessa asutaan idyllisesti

Asumisen ääni

2.7.2018 13:52:02 / Asumisen ääni

 

Kouvolan keskustan välittömässä läheisyydessä, vehreällä Marjoniemen alueella sijaitsee yksi Avaran vanhimmista asuinkohteista. Kasarminkatu 16 on vuonna 1913 valmistunut entisen kasarmialueen rakennus, joka on 90-luvulla saneerattu 14 persoonalliseksi asunnoksi. Huoneistotyyppejä on 37 m2:n yksiöistä 95 m2:n neljän huoneen asuntoihin. Kohde on erittäin haluttu, ja asukkaat yksineläjistä lapsiperheisiin viihtyvät idyllisissä kodeissaan. Yhtiö on valtion tukema kohde ja asukasvalinta perustuu tarveharkintaan. Asukasvalintaan vaikuttavat hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot.

 

kouvolahiresblog-1

Asuntojen huonekorkeus on peräti 3,4 metriä. Huoneissa on korkeat ikkunat ja osassa asuntoja puulautalattiat sekä vanhat toimivat kaakeliuunit. Maksuton laajakaista edustaa rakennuksen modernimpaa puolta.

Puistomaisella alueella viihdytään myös ulkona. Kasarmirakennuksen pihalla on asukkaiden käytössä oleva viehättävä, erillinen saunarakennus. Saunarakennuksesta löytyy myös takkatupa leppoisaa oleskelua varten.

 

Topics: Vuokra-asunnot

Asumisen ääni

Asumisen ääni

Asumisen ääni kertoo tarinoita kodista ja asumisesta.