Pääkaupungin sykkeessä asutaan leppoisasti

Asumisen ääni

1.6.2018 13:21:41 / Asumisen ääni

Meren äärellä Helsingin Jätkäsaaressa, pääkaupungin yhdellä suosituimmista asuinalueista, sijaitsee Avaran monipuolinen kohde Suezinkatu 3. 

Tarveharkintaiset kodit ovat alueen edullisimpia ja niin suosittuja, että kaikki asunnot ovat jatkuvasti vuokrattuna. Asukasvalintaan vaikuttavat hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Hakemuksia tulee paljon myös ulkopaikkakuntalaisilta, sillä vain puolen kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Jätkäsaari tunnetaan mukavana asuinalueena.

Erityisen suosittuja ovat perheasunnot, joita Suezinkatu 3:ssa on tarjolla saunallisiin neljän huoneen asuntoihin asti. Yksiöissä ja kaksioissa ei ole omaa saunaa, mutta yhtiön seitsemännessä kerroksessa on kaksi terasseilla varustettua talosaunaa. Kerhohuoneen ja talopesulan lisäksi asukkaiden käytössä on myös kuntosali! Kiinteistö on osa korttelia, jossa on viihtyisä sisäpiha lasten leikkipaikkoineen. Pihan alla on asukkaiden käytössä oleva autohalli.

Suezinkatu tarjoaa leppoisaa asumista pääkaupungin sykkeessä

Helsingin kaupunki on vuokrannut kohteesta asuntoja sekä muita tiloja käytettäväksi vammaisten päivätoiminnan harjoittamiseen. Rakennuksen 1. ja 2.kerrokseen sijoittuu 10 ryhmäkotiasuntoa sekä vaikeavammaisten päivätoimintatila, johon on järjestetty erillinen sisäänkäynti Suezinkadun aukiolta. Näiden asuntojen hausta ja vuokrauksesta vastaa Helsingin kaupunki.

Vaikka Suezinkadun kohde on todella haluttu, elämäntilanteiden muuttuessa asuntoja kuitenkin vapautuu. Melkein joka kuukausi pihassa nähdään muuttoauto, kun joku 83 kodista saa uudet asukkaat. Jos kiinnostuit, voit aina jättää asuntohakemuksen, sillä Avaralla kodinvaihto on helppoa!

 

Topics: Koti ja asuminen, Vuokra-asunnot Helsinki, Kaupungit ja asuinalueet

Asumisen ääni

Asumisen ääni

Asumisen ääni kertoo tarinoita kodista ja asumisesta.