etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Uudenvuodenlupaukset uudella tavalla

27.12.2018 15:23:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Uusi vuosi, Juhlapyhä

0 Kommenttia

Jokainen meistä on tainnut tehdä uudenvuodenlupauksen ja ainakin joka toinen meistä on unohtanut lupauksensa tammikuun jälkeen. Ei se mitään! Moni meistä lupaa laihduttavansa tai urheilevansa ensi vuonna, mutta olisiko vuosi 2019 aika olla armollisempi itselleen? Kokeile näitä lupauksia ja aloita uusi vuosi ilman stressiä ja liiallista itsekritiikkiä. Lupaukset voivat tuoda myös hymyn huulille.

Lue lisää

Lahjaideoita isälle

5.11.2018 13:52:05 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä

0 Kommenttia

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 12. marraskuuta. On siis aika juhlistaa isää ja muistuttaa, kuinka tärkeä hän on. Askartele yhdessä lasten kanssa ja ilahduta isää hauskoilla ja persoonallisilla lahjoilla, jotka jäävät mieleen.

Lue lisää

Halloween: jännittävät herkut illanistujaisiin

17.10.2018 11:18:21 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Halloween, Juhlapyhä

0 Kommenttia

Halloween on nurkan takana ja on aika loihtia herkkuja, jotka yllättävät ja ehkä jopa säikäyttävät. Näiden vinkkien avulla muutat perinteiset leivonnaiset halloweeniin sopivaksi. Kokeile näitä esimerkiksi naamiaisjuhliin tai kauhuelokuvamaratoniin. Nämä herkut menevät niin pienemmille kuin isommille herkkusuille.

Lue lisää

Juhannus omassa kodissa

19.6.2018 10:26:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä, juhannus, juhlat

0 Kommenttia

Juhannus on keskikesän juhla, jota vietetään Suomessa 19. ja 25. välisinä päivinä kesäkuussa. Juhannus sijoittuu kesäpäivänseisauksen läheisyyteen ja juhannusaatto on 22.6 kun puolestaan juhannuspäivä on 23.6. Tuo juhannuksen riennot kotiisi perinteisellä kukkaseppeleellä tai järjestä juhannusjuhlat parvekkeellasi.

Lue lisää

Äitienpäiväksi itse tehdyt lahjat!

10.5.2018 11:21:25 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä

0 Kommenttia

Äitienpäivää vietetään 13. päivä sunnuntaina, joten on aika valmistautua hemmottelemaan äitiä ihanilla, itse tehdyillä lahjoilla. Lahjoja voi ja kannattaa tehdä yhdessä perheen pienten kanssa. Mielikuvitusta saa käyttää ja tärkeintä on, että lahja on persoonallinen yllätys äidille.

Lue lisää

Koristele vappu kotiin ja ruokapöytään

27.4.2018 10:31:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä

0 Kommenttia

Vappua juhlitaan 1.5 ja se on työväen juhlapäivä. Vapun perinteisiin kuuluvat visusti sima, ilmapallot ja tippaleipä. Vapun hengen voit tuoda myös kotiisi muutamalla koristeella, jotka piristävät toukokuun ensimmäistä näyttävillä väreillään.

Lue lisää

Uudenvuoden juhlien järjestäminen

27.12.2017 11:26:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä

0 Kommenttia

Uudenvuoden juhlat päättävät hienon vuoden ja toivottavat tervetulleeksi tulevan. Säihkyvät koristeet, herkulliset snacksit ja upea kattaus kutsuvat juhlimaan. Näiden vinkkien avulla sisustat kotisi uudenvuoden teemalla ja järjestät muistorikkaan uudenvuoden juhlan perheelle ja ystäville.

Lue lisää

Itsenäisyyspäivä kotona

5.12.2017 15:33:23 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä

0 Kommenttia

Itsenäisyyspäivää juhlistetaan 6.12. Monien perinteisiin kuuluu Tuntemattoman Sotilaan katsominen ja Linnan juhlien seuraaminen, mutta ennen kaikkea itsenäisyyspäivänä muistellaan ja kunnioitetaan sodassa olleita ja siellä kaatuneita. Järjestä perheen kesken rauhaisa hetki ja juhlista satavuotiasta Suomea.

Lue lisää

Hemmottele äitiä äitienpäivänä!

10.5.2017 19:07:08 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä

0 Kommenttia

Äitienpäivää vietetään 14. toukokuuta, sunnuntaina. Tällöin on siis aika hemmotella erittäin arvokasta ja tärkeää henkilöä. Äidit, isoäidit, kasvattiäidit – kaikki ansaitsevat ihanan äitienpäivän. Palkitse äitiä persoonallisella lahjalla, jonka voit tehdä itse tai yhdessä perheen pienten kanssa.

Lue lisää

Muista isää isänpäivänä!

11.11.2016 10:32:27 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Juhlapyhä

0 Kommenttia

Sunnuntaina 13.11 vietetään isänpäivää, jolloin muistetaan ja kunnioitetaan isiä koko Suomessa. Tänä päivänä on tapana antaa lahjoja sekä kortteja, mutta tärkeintä isänpäivänä on osoittaa isälle, kuinka merkittävä henkilö hän onkaan! Keräsimme muutaman lahjaidean, jolla voit muistaa isää sunnuntaina!

Lue lisää