etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Perinteitä ja loft-henkistä kaupunkielämää merellisen Toppilansalmen upouusissa Avara-kodeissa Oulussa

29.5.2019 16:06:28 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kaupungit ja asuinalueet

0 Kommenttia

Historiaa huokuva, punatiilisistä teollisuusrakennuksistaan ja viljasiiloistaan tunnettu merellinen Toppilansalmi kantaa pitkiä perinteitä Oulun satamapaikkana. Toppilansalmen erinomainen sijainti keskustan ja yliopiston puolivälissä, Oulujoen jokisuiston virkistysmahdollisuuksien kehdossa, käynnistikin noin 10 vuotta sitten alueen rakentamisen moderniksi ja yhdeksi Oulun halutuimmista kerrostaloasuinalueista.

Lue lisää

Pääkaupungin sykkeessä asutaan leppoisasti

1.6.2018 13:21:41 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Vuokra-asunnot Helsinki, Kaupungit ja asuinalueet

0 Kommenttia

Meren äärellä Helsingin Jätkäsaaressa, pääkaupungin yhdellä suosituimmista asuinalueista, sijaitsee Avaran monipuolinen kohde Suezinkatu 3. 

Lue lisää

Lappset ja Avara solmivat mittavasta leikkipaikkojen kunnossapitoyhteistyöstä

21.4.2016 20:27:39 / Kirjoittaja Avara posted in Kaupungit ja asuinalueet

0 Kommenttia

Avara ja rovaniemeläinen leikki- ja liikuntavälineiden valmistaja Lappset Group Oy  solmivat 21. huhtikuuta 2016 mittavasta leikkialueiden kunnossapidosta.  Lappsetin PlayCare –palvelu vastaa jatkossa kokonaisvaltaisesti Avaran hallinnoimien vuokra-asuntojen pihoilla olevien leikkipaikkojen kunnossapidosta, niihin liittyvän työn suunnittelusta ja toteutuksesta.

Lue lisää

Hyvinkää - loistavat kulkuyhteydet ja Suomen parhaisiin kuuluva keskusta

13.4.2016 14:38:11 / Kirjoittaja Avara posted in Kaupungit ja asuinalueet

0 Kommenttia

Kiinnostaisiko vuokra-asuminen puolen tunnin matkan päässä Helsingistä, kasvavassa pikkukaupungissa, jossa on yksi Suomen parhaista keskustoista? Jos vastasit kyllä, unelmakotisi saattaa löytyä Avaran Hyvinkään kohteiden joukosta!

Lue lisää

Jyväskylä on Suomen kolmanneksi paras asuinkaupunki

4.4.2016 12:42:53 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kaupungit ja asuinalueet

1 Kommentti

Jyväskylä on suomalaisten mielestä maan kolmanneksi paras asuinkaupunki, kertoo Taloustutkimuksen Kaupunkien muuttohalukkuus -tutkimus. Aikaisempina vuosina Jyväskylä on samaisen tutkimuksen mukaan valikoitunut myös parhaaksi kasvuympäristöksi lapsille.

Lue lisää