etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Avaran ARA-vuokra-asunnot huomioivat hakijan tulot ja mahdollistavat nopean muuton uudelle paikkakunnalle

10.4.2019 15:47:28 / Kirjoittaja Avara posted in Kiinteistökehitys

0 Kommenttia

Oletko joskus saanut työn tai opiskelupaikan uudelta paikkakunnalta, ja vuokra-asunnon löytäminen nopeassa aikataulussa on osoittautunut haasteelliseksi? Entä ovatko yksityisten markkinoiden vuokra-asuntojen hinnat päässeet säikäyttämään tai asunto käynyt yllättäen ahtaaksi elämäntilanteen muututtua?

Lue lisää

1900-luvun alun henkeä Jyväskylän keskustassa

10.7.2018 12:04:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kiinteistökehitys

0 Kommenttia

Jyväskylän keskustassa, kaupungin vanhimmassa asuinkivitalossa, sijaitsee Avaran persoonallinen vuokrakohde. Strengintalona tunnettu vanhan talon puoli on valmistunut jo 1901. Siellä sijaitsee viisi aikakauden hengessä kunnostettua asuntoa, 32 neliön yksiö ja neljä isompaa kolmiota. Suurin, parvekkeellinen asunto on kahdessa kerroksessa. Huoneet ovat aikakaudelle tyypillisesti korkeita ja materiaalit mukailevat vanhan talon tyyliä. Asuntoihin on myös jätetty takat koristekäyttöön.

Lue lisää

Vanhassa kasarmirakennuksessa asutaan idyllisesti

2.7.2018 13:52:02 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kiinteistökehitys

0 Kommenttia

 

Kouvolan keskustan välittömässä läheisyydessä, vehreällä Marjoniemen alueella sijaitsee yksi Avaran vanhimmista asuinkohteista. Kasarminkatu 16 on vuonna 1913 valmistunut entisen kasarmialueen rakennus, joka on 90-luvulla saneerattu 14 persoonalliseksi asunnoksi. Huoneistotyyppejä on 37 m2:n yksiöistä 95 m2:n neljän huoneen asuntoihin. Kohde on erittäin haluttu, ja asukkaat yksineläjistä lapsiperheisiin viihtyvät idyllisissä kodeissaan. Yhtiö on valtion tukema kohde ja asukasvalinta perustuu tarveharkintaan. Asukasvalintaan vaikuttavat hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot.

 

Lue lisää

Turku ja Raisio tarjoavat raikasta kulttuuria ja kaupunkitunnelmaa

24.8.2017 17:41:09 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Vuokra-asuminen, Raisio, Turku, Kiinteistökehitys

0 Kommenttia

Suomen vanhin kaupunki ja Varsinais-Suomen keskus Turku sijaitsee Aurajoen suulla Saaristomeren kupeessa. Noin 190 000 asukkaan kaupunki on Suomen kolmanneksi suurin kaupunkialue Helsingin ja Tampereen jälkeen. 

Lue lisää