etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Näin sisustat kodin kesään - 3 vinkkiä kesäiseen sisustukseen

3.7.2019 15:34:15 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Kesän sisustuksessa näkyvät vaalea sävymaailma, yllättävät väripilkut ja inspiroivat printit. Trendien lisäksi otetaan huomioon myös kesähelle, johon voi varautua sisustuksen keinoin. Miten sinä sisustat tänä kesänä?

Lue lisää

Juhlista vappua kotona - 4 vinkkiä vappukoristeluun

29.4.2019 8:01:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus, juhlat

0 Kommenttia

Vappua juhlitaan pian, joten on aika sisustaa koti sekä parveke teemaan sopivaksi. Koristeiden ei tarvitse olla monimutkaisia ollakseen näyttäviä. Pidit sitten aikuisten vappujuhlan tai lasten vapun, löydät vinkkejä vappukoristeluun Avaralta!

Lue lisää

Lapsiystävälliset tilaratkaisut pieneen kotiin

26.4.2019 11:12:48 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Vuokra-asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Lapset kasvavat, mutta tila sen kun kutistuu. Näin asian ei kuitenkaan tarvitse olla, jos tila on suunniteltu lapsia ajatellen. Pienessä tilassa on potentiaalia, jos tilaratkaisut hoidetaan oikealla tavalla. Lapsiystävällisyys voi olla myös käytännönläheistä. Kurkkaa täältä vinkit pienen kodin muokkaamiseen siten, että se on ihana paikka niin lapselle kuin aikuiselle.
Lue lisää

Industrial sisustuksessa - 5 vinkkiä teolliseen tyyliin

20.3.2019 11:17:26 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Industrial tai teollinen sisustus nostaa päätänsä enemmän tänä vuonna sisustuksessa. Industrial tuo sisustukseen teollista ilmettä. Materiaalit kuten betoni, tiili, metalli ja rustiikkinen puu ovat olennaisia elementtejä industrial-sisustuksessa. Jos industrial säväyttää, voit hakea inspiraatiota näiden viiden vinkin kautta.

Lue lisää

Piristä kotia pikkurahalla - 4 edullista vinkkiä sisustamiseen

5.3.2019 20:59:53 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Vuokra-asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Aina ei tarvitse ostaa uutta saadakseen sisustukseen nopeasti uutta ilmettä. Pikkurahalla piristät jokaisen huoneen sisustusta ilman, että tinkisit tyylistä. Tiukka budjetti ei haittaa. Kokeile näitä neljää vinkkiä omassa sisustuksessasi.

Lue lisää

Sisustajan kalenterit - Tee oma kalenterisi

29.1.2019 7:29:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Omatekoinen kalenteri on hauska ja käytännöllinen. Ennen kaikkea se on persoonallinen ratkaisu, jonka avulla piristät sisustustasi. Näiden vinkkien avulla voit koota omanlaisen kalenterisi, joka sopii kotisi tyyliin.

Lue lisää

Valoa pimeään arkeen

4.12.2018 12:58:29 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Ulkona on pimeää ja synkkää, sillä aurinko laskee jo kello 15 aikoihin. Pimeys väsyttää monia ja tuntuu, että energiavarastot eivät riitä. Voit kuitenkin vaikuttaa kaamokseen ihanilla valosisustusratkaisuilla! Valosisustaminen ei ole vain joulun juttu, sen avulla voit piristää kotiasi ja tietenkin itseäsi vielä pitkään joulun jälkeenkin!

Lue lisää

Matkaajan koti - Ranskalainen sisustus

28.11.2018 13:07:17 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus, Matkustaminen

0 Kommenttia

Vaikka Ranska olisi tuttu vain elokuvista ja ruoasta, voi sisustukseen tuoda ripauksen Pariisia ja ranskalaisia yksityiskohtia. Ranskalaista hienoutta ja näyttäviä yksityiskohtia voi tuoda myös tasapainottamaan nykyistä sisustusta. Jos Ranska sattuu olemaan jo lempilomakohteesi, on tämä sisustus juuri sinun juttusi!

Lue lisää

Sisusta parveke talvikäyttöön

16.11.2018 15:19:28 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Talven kylmyys tarkoittaa usein sitä, että parveke jää vähäiselle käytölle. Tee parvekkeestasi lämpöinen rentoutumistila, jonne voit mennä nautiskelemaan raikkaina pakkasiltoina. Näiden vinkkien avulla muutat kesäparvekkeen talviparvekkeeksi.

Lue lisää

Vuoden sisustusväri on Ultra Violet!

14.11.2018 13:37:36 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Väri-instituutti Pantone valitsi vuoden 2018 väriksi Ultra Violetin eli sinipohjaisen violetin. Tämä väri edustaa Pantonen mukaan mysteerejä, mielikuvitusta ja innovatiivisuutta. Ultra Violet -väriä kannattaakin hyödyntää myös sisustuksessa, sillä se tuo näyttävyyttä ja mielenkiintoa jokaiseen huoneeseen. Kurkkaa, miten saat käytettyä vuoden väriä myös omassa asunnossasi!

Lue lisää