etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Industrial sisustuksessa - 5 vinkkiä teolliseen tyyliin

20.3.2019 11:17:26 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Industrial tai teollinen sisustus nostaa päätänsä enemmän tänä vuonna sisustuksessa. Industrial tuo sisustukseen teollista ilmettä. Materiaalit kuten betoni, tiili, metalli ja rustiikkinen puu ovat olennaisia elementtejä industrial-sisustuksessa. Jos industrial säväyttää, voit hakea inspiraatiota näiden viiden vinkin kautta.

Lue lisää

Piristä kotia pikkurahalla - 4 edullista vinkkiä sisustamiseen

5.3.2019 20:59:53 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Vuokra-asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Aina ei tarvitse ostaa uutta saadakseen sisustukseen nopeasti uutta ilmettä. Pikkurahalla piristät jokaisen huoneen sisustusta ilman, että tinkisit tyylistä. Tiukka budjetti ei haittaa. Kokeile näitä neljää vinkkiä omassa sisustuksessasi.

Lue lisää

Sisustajan kalenterit - Tee oma kalenterisi

29.1.2019 7:29:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Omatekoinen kalenteri on hauska ja käytännöllinen. Ennen kaikkea se on persoonallinen ratkaisu, jonka avulla piristät sisustustasi. Näiden vinkkien avulla voit koota omanlaisen kalenterisi, joka sopii kotisi tyyliin.

Lue lisää

Valoa pimeään arkeen

4.12.2018 12:58:29 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Ulkona on pimeää ja synkkää, sillä aurinko laskee jo kello 15 aikoihin. Pimeys väsyttää monia ja tuntuu, että energiavarastot eivät riitä. Voit kuitenkin vaikuttaa kaamokseen ihanilla valosisustusratkaisuilla! Valosisustaminen ei ole vain joulun juttu, sen avulla voit piristää kotiasi ja tietenkin itseäsi vielä pitkään joulun jälkeenkin!

Lue lisää

Matkaajan koti - Ranskalainen sisustus

28.11.2018 13:07:17 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus, Matkustaminen

0 Kommenttia

Vaikka Ranska olisi tuttu vain elokuvista ja ruoasta, voi sisustukseen tuoda ripauksen Pariisia ja ranskalaisia yksityiskohtia. Ranskalaista hienoutta ja näyttäviä yksityiskohtia voi tuoda myös tasapainottamaan nykyistä sisustusta. Jos Ranska sattuu olemaan jo lempilomakohteesi, on tämä sisustus juuri sinun juttusi!

Lue lisää

Muuta parveke talvikäyttöön

16.11.2018 15:19:28 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Talven kylmyys tarkoittaa usein sitä, että parveke jää vähäiselle käytölle. Tee parvekkeestasi lämpöinen rentoutumistila, jonne voit mennä nautiskelemaan raikkaina pakkasiltoina. Näiden vinkkien avulla muutat kesäparvekkeen talviparvekkeeksi.

Lue lisää

Vuoden sisustusväri on Ultra Violet!

14.11.2018 13:37:36 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus

0 Kommenttia

Väri-instituutti Pantone valitsi vuoden 2018 väriksi Ultra Violetin eli sinipohjaisen violetin. Tämä väri edustaa Pantonen mukaan mysteerejä, mielikuvitusta ja innovatiivisuutta. Ultra Violet -väriä kannattaakin hyödyntää myös sisustuksessa, sillä se tuo näyttävyyttä ja mielenkiintoa jokaiseen huoneeseen. Kurkkaa, miten saat käytettyä vuoden väriä myös omassa asunnossasi!

Lue lisää

Matkaajan koti - Japanilainen sisustus

23.10.2018 10:52:47 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Kodin sisustus, Matkustaminen

0 Kommenttia

Olitpa sitten jo nähnyt Japanin nähtävyyksiä tai unelmoinut matkasta, voit sisustaa kotiasi japanilaiseen tyyliin. Japanilaisen sisustuksen päätähtiä voit hyödyntää hyvin myös skandinaavisessa tyylissä, ja yhdistelemällä japanilaista ja suomalaista sisustamista, saat aikaan mielenkiintoisen kodin. Jos japanilainen sisustaminen tai Japani maana ylipäätään on lähellä sydäntä, kokeile näitä sisustusvinkkejä!

Lue lisää

Kuviot valloittavat kodin! - Näin sisustat kuvioilla

3.10.2018 13:37:53 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Vuokra-asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Kuviot tuovat piristystä kaikenlaisiin sisustustyyleihin, mutta erilaisten kuvioiden yhdistely voi tuntua hankalalta. Kuviot muuttavat tylsänkin huoneen mielenkiintoiseksi. Tärkeintä on kuitenkin löytää tasapaino oman tyylin ja kuvioiden välillä. Kokeile näiden vinkkien avulla kuvioita sisustuksessasi ja löydä oma, jännittävä tyylisi trendikkäiden kuvioiden keskeltä.

Lue lisää

Sen oikean sohvapöydän löytäminen olohuoneeseesi

25.9.2018 12:10:31 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Vuokra-asuminen, Kodin sisustus

0 Kommenttia

Etsitkö sohvapöytää, joka sopisi sisustukseen, mutta olisi samalla myös käytännöllinen? Vai haluatko jotain ihan erilaista, sohvapöydän, joka kääntää katseet? Oli miten oli, sen oikean sohvapöydän löytäminen vaatii hieman metsästämistä. Lisäksi sohvapöytä kaipaa hieman sisustamista, jotta se pelaisi yhteen koko kodin kemioiden kanssa. Näiden vinkkien avulla löydät juuri sen oikean sohvapöydän, joka sopii sinun tyyliisi.

Lue lisää