etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

5 herkullista ja helppoa pirtelöreseptiä

10.7.2019 16:13:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Kutsuit sitten pirtelöksi tai amerikkalaisittain milkshakeksi, on pirtelö kesäkuumalla ihana herkku, joka on helppo ja nopea tehdä. Valkosuklaata ja minttua, kesän mansikoita vai juustokakkupirtelö? Löytyykö uusi suosikkisi näiden viiden joukosta?

Lue lisää

Herkulliset erikoiskahvit kotona - 3 helppoa erikoiskahvia

15.3.2019 10:58:04 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Nämä 3 erikoiskahvia vievät kielen mennessään! Keitit sitten perinteisellä keittimellä, espressokoneella tai hitaasti hauduttaen, voit tuunata kahvisi helposti ilman montaa välivaihetta. Voisiko joku näistä erikoiskahveista olla uusi lempparisi?

Lue lisää

6 hurmaavaa kaakaoreseptiä pimeneviin iltoihin

18.12.2018 12:20:41 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja asuminen, Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Kaakao kuuluu pimeneviin iltoihin! Ihaninta on, että kaakao muuntautuu helposti omaan makuun sopivaksi. Tavallinen kaakao käy tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta jos haluat hieman luksusta, kokeile näitä reseptejä.

Lue lisää

Hedelmien ja vihannesten säilytys

21.8.2017 16:52:55 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Vitamiinipitoiset, herkulliset ja ravitsevat hedelmät ja vihannekset kuuluvat terveelliseen ruokavalioon, mutta niiden säilyttäminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Tiedätkö mitkä eivät sovi säilytettäväksi yhdessä? Missä lämpötiloissa kasviksia tulisi säilyttää? Tutustu kolmeen vinkkiin, joiden avulla säilytät vihanneksia ja hedelmiä herkullisena pitempään.

Lue lisää

Leipojan unelma - Leivontatarvikkeet järjestykseen

21.7.2017 10:27:28 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Tekeekö mielesi leipoa, mutta leivontatarvikkeet ovat sikin sokin kaapissa? Leipominen vaatii tietynlaista järjestelyä ennen varsinaisen työn aloittamista. Jos tavarat ovat sekaisin kaapissa, ei se inspiroi leipomaan. Jos olet aikeissa leipoa esimerkiksi viikonloppuna, kokeile näitä järjestysvinkkejä leivontakaappiisi.

Lue lisää

Kuivakaapin organisointi - Niksit säilytykseen

15.3.2017 13:43:37 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Sekalainen kuivakaappi hankaloittaa ruoanlaittoa ja lannistaa innostuneenkin kokkailijan. Päälle tippuvat jauhopaketit ja variseva sokeri eivät houkuttele laittamaan ruokaa. Lisäksi epäsiisti kaappi kätkee sisäänsä paljon aineksia, joita voisi vielä käyttää. Pahimmillaan ostetaan uutta tilalle, jolloin myös ruokahävikki lisääntyy. Jotta vältyttäisiin sekamelskalta ja ruokahävikiltä, on aika tehdä kevään kuivakaappisiivous.

Lue lisää

Näppärät säilytysratkaisut - Keittiö

17.2.2017 9:07:16 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja keittiö

0 Kommenttia

Keittiö on kodin sydän. Siisti keittiö inspiroi ruoanlaittoon ja arkiset askareet helpottuvat nerokkailla säilytysratkaisuilla. Käytännöllisen keittiön saavuttaminen ei vaadi suuria investointeja. Pienillä muutoksilla ja uusiokäytöllä teet keittiöstäsi toimivan kokonaisuuden, joka innostaa kokkailemaan.

Lue lisää

Pienkodinkoneet - Mitä oikeasti tarvitset keittiössä?

12.8.2016 13:10:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja keittiö

0 Kommenttia

On leivänpaahdinta, tehosekoitinta, mehupuristinta, voileipägrilliä ja vohvelirautaa. Olet ostanut tai saanut lahjaksi erilaisia ruuanlaitto- ja leivontavälineitä. Jokainen laite vie paljon tilaa keittiötasoilta ja kysymys kuuluukin: Mitä oikeasti tarvitset keittiössäsi? Miten voit hyötyä nykyisistä laitteistasi?

Lue lisää