etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Kuinka pitää viherkasvit hengissä talven yli?

8.1.2020 10:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Talven aikaan viherkasvit ja kukat kuolevat herkemmin ja niiden hoitaminen voi olla jopa haastavaa kylmien ilmojen aikana. Ilman kuivuus, kylmyys ja vähäinen valo vaikuttavat suoraan kasvien elinkaareen. On kuitenkin keinoja, joiden avulla voit pitää kasvit elossa. Lue lisää ja tarkista, että olet huolehtinut kasveista oikein!

Lue lisää

Avara tiedottaa

20.12.2019 9:52:20 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Vuosi 2020 lähestyy ja uudet tuulet puhaltelevat; myös Avarassa. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja toivomme, että seuraavat muutokset tekevät vuokralaisen elosta Avara kodissa entistäkin vaivattomampaa.

Lue lisää

Miten helpottaa kaamosmasennusta?

22.11.2019 14:18:06 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Kaamosmasennus on lievä masennustila, joka johtuu syksyn ja talven pimeydestä. Talven lähestyessä moni tuntee olonsa väsyneeksi ja surulliseksi. Näiden vinkkien avulla voit helpottaa kaamosmasennuksen oireita kotona.

Lue lisää

Vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja vaivaa

12.5.2016 11:24:53 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Uudistununt Avara on viime aikoina panostanut aktiivisesti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Tavoitteena on kuunnella asukkaita entistä paremmin ja tarjota nopeaa, luotettavaa ja joustavaa palvelua, joka vastaa nykypäivän digitaalisen maailman odotuksiin. Osana parempaa asiakaskokemusta Avara otti maaliskuussa 2015 käyttöön sähköisen allekirjoituksen, jonka avulla vuokralainen voi allekirjoittaa vuokrasopimuksensa nyt myös sähköisesti verkossa.

Lue lisää

Avara panostaa luotettavaan ja joustavaan palveluun

26.4.2016 16:12:59 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Kuten kerroimme alkuvuodesta, Avaran historiassa on alkanut uusi matka, jonka aikana panostamme erityisesti asiakastyytyväisyyden että palveluidemme kehittämiseen. Uudistumisen myötä keskitymme olemaan entistä lähempänä asiakkaitamme ja kuuntelemaan toiveita ja tarpeita erityisen herkällä korvalla niin digitaalisissa kuin perinteisissä kanavissa. Kaiken tavoitteena on entistä parempi asiakaskokemus.

Lue lisää

Aktiivista asumispalveluiden kehittämistä

15.4.2016 15:09:41 / Kirjoittaja Avara posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Vuokra-asujalle saattaa välillä olla hieman hämmentävää, kuinka vuokra-asumiseen liittyvät eri organisaatiot ja tahot toimivat. Mikä on isännöintiyhtiön rooli? Entä mikä huoltoyhtiön? Tai varsinaisen vuokranantajayrityksen, eli Avaran?  Pyysimme Avaran vuokrauspäällikköä Satu Lehtistä avaamaan, mitä vuokrauspäällikön työnkuvaan kuuluu.

Lue lisää

Kotia on pakko rakastaa

26.2.2016 14:59:52 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Koti on kumma paikka. Se on kaikkien arkisten ärsytyksenaiheiden keskus, mutta sieltä ei tarvitse olla poissa kuin kahdeksantuntinen työpäivä, ja ikävään meinaa jo pakahtua.

Lue lisää

Avara uudistuu – matkalla vuoteen 2016

4.1.2016 10:20:00 / Kirjoittaja Mika Savolainen posted in Koti ja vuokra-asuminen

2 Kommenttia

Terve Avaralaiset,

Avaran historiassa on alkanut uusi matka, ja toivotamme kaikki nykyiset ja tulevat asukkaamme ilolla mukaan tälle matkalle. Uudistuneen Avaran matka vie kohti entistä parempaa vuokra-asumista, ja teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että voimme tarjota mahdollisimman hyvätasoista ja edullista asumista.

Lue lisää

Kurkkaa voititko sinä asukasarpajaisissa

18.12.2015 23:00:00 / Kirjoittaja Satu Lehtinen posted in Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Avara järjesti ensimmäiset asukasarpajaiset vuoden 2015 päätteeksi. Ensimmäisiin vuosiarpajaisiin osallistui automaattisesti kaikki Avaran asukkaat, joiden asuminen on kestänyt rikkeettömästi vähintään vuoden ajan. Arvat jaettiin osallistujille asunnon koon mukaisesti. Palkintoina ensimmäisissä arpajaisissa oli taulutelevisio sekä iPadeja.
Lue lisää

Avara valitsi Ovenian palveluntarjoajakseen

20.10.2015 12:40:00 / Kirjoittaja Harri Retkin posted in Uutisarkisto, Koti ja vuokra-asuminen

0 Kommenttia

Vuokra-asuntojen omistuksia johtava ja hallinnoiva Avara Oy on valinnut Ovenia Oy:n yhteistyökumppanikseen. Sopimus kattaa Avaran hallinnassa olevan asuntokannan vuokrauksen, isännöinnin ja taloushallinnon toteutuksen.

Lue lisää