etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

5 herkullista tuorepuuroa arkiaamuihin

12.10.2019 13:38:01 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Ruoka ja reseptit

0 Kommenttia

Tuorepuuro on ihanan vaivaton aamupala, jonka voit napata vaikka mukaan kiireisinä aamuina! Tuorepuuron voit tehdä illalla valmiiksi jääkaappiin odottamaan, tekeytymään ja maustumaan. Herkullisen tuorepuurosta tekee se, että voit helposti muokata sitä makusi mukaan. Kokeile näitä 5 reseptiä!

Lue lisää

Loppukesän jääkahvit - 4 viilentävää reseptiä

14.8.2019 16:05:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Ruoka ja reseptit

0 Kommenttia

Jääkahvi viilentää ihanasti loppukesän auringossa. Vaikka kelit eivät suosisi, on jääkahvi silti ihana herkku. Kaiken lisäksi jääkahvia voi muokata loputtomiin, juuri sinun makuusi sopivaksi. Oletko sinä jääkahvin ystävä? Kurkkaa täältä herkulliset jääkahvireseptit!

Lue lisää

5 raikasta smoothie-reseptiä kesään

5.6.2019 11:47:48 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Ruoka ja reseptit

0 Kommenttia

Kuuma kesä vaatii raikkaan juoman, joten smoothie on täydellinen vaihtoehto. Teitpä sitten terveellisen version tai herkuttelijan smoothien, voit aloittaa aamusi raikkaalla smoothiella. Löydä lempparisi ja nautiskele se parvekkeella auringossa lämmitellen!

Lue lisää

Nauti ihanat kesäjuomat kotona - kolme helppoa reseptiä

7.6.2016 15:18:35 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Ruoka ja reseptit

0 Kommenttia

Raikas, kauniista lasista nautittu kesäjuoma tekee helteisestä päivästä täydellisen. Tänä kesänä sain kotona valmistuviin juomiin aivan erityisen inspiraation, kun löysin Helsingistä Design District Marketilta maailman suloisimman drinkkireseptivihkosen!

Lue lisää

Kata kotiisi ihana vappubrunssi!

28.4.2016 15:56:43 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Ruoka ja reseptit

0 Kommenttia

Viimeiset viisi vuotta ystäväporukkamme on kokoontunut juhlimaan vappua meille kotiin. Olen perinteestä superonnellinen, sillä mikä olisi ihanampi tapa juhlia kevättä ja kaikkea sen mukana heräilevää elämää kuin rento brunssi omassa kodissa rakkaimpien ihmisten keskellä!

Lapset ovat onnellisia, kun koti koristellaan yhteistä brunssia varten valtavalla määrällä ilmapalloja ja
serpentiiniä. Varjopuolena on se, että vapun jäljiltä nurkissa pyörii ilmapalloja vähintään juhannukseen asti, mutta kaikkeen vappuun liittyvään ihanaan suhteutettuna se on pieni harmi.


Lue lisää