etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Oma hyötypuutarha parvekkeella

21.4.2021 9:15:09 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Viljely on nyt suorastaan trendikästä, eikä sitä suinkaan tarvitse jättää omakotitaloissa asuvien tai siirtolapuutarhurien iloksi. Pienelläkin parvekkeella voi kasvattaa monenlaista herkullista. Lasitetulla parvekkeella olosuhteet ovat kuin kasvihuoneessa ja kasvukausi on avoparveketta pidempi, mutta viljeltävää löytyy kyllä kaikenlaisille parvekkeille. Viljeltävät kasvit tulee valita valoisuuden mukaan. Hyvä multa ja lannoittaminen ovat tärkeitä menestyksen kannalta. 

Lue lisää

Yöpöydän sisustus - Mitä laittaa yöpöydälle?

6.7.2020 9:35:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Yöpöytä on monelle olennainen osa makuuhuoneen sisustusta. Se myös vaikuttaa suuresti koko huoneen tyyliin, sillä se on lähes yhtä keskeinen elementti kuin sänky. Oletko pohtinut miten yöpöydän voisi sisustaa huoneeseen sopivaksi? Kokeile näitä vinkkejä ja piristä makuuhuoneen tyyliä!

Lue lisää

Stailaa vuokrakodin parveke edullisesti - 4 vinkkiä

22.5.2020 14:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Parvekkeen saa sisustettua kauniisti myös pikkurahalla. Lisäksi parvekkeen sisustus kestää eri sesongit, sillä kaikki vinkit ovat helposti muokattavissa juhlien sekä kausien mukaan. Oli tyylisi mikä tahansa, voit muokata sen budjetillesi sopivaksi näillä vinkeillä!

Lue lisää

3 ihanaa petaustyyliä

30.4.2020 10:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Makuuhuoneen sisustukseen vaikuttaa sänky ja sen petaustyyli. Miten petaisi sängyn niin, että se sopisi omaan tyyliin? Hae inspiraatiota näistä kolmesta petaustyylistä, jotka muokkaavat makuuhuoneen sisustusta ja tekevät sängystä vieläkin kutsuvamman!

Lue lisää

Mukavampi etätyö - 3 vinkkiä

18.3.2020 13:30:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Koronavirus on pakottanut meidät kaikki pysähtymään, ja ennennäkemättömän suuri prosentti väestöstä tekee nyt töitä kotoa käsin. Monelle tilanne on tuttu, etätyöt ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja siitä on tullut monessa yrityksessä ihan perusarkea, mutta joillekin tilanne on ihan uusi. Keräsimme 3 tärkeintä ohjetta, joiden avulla teet etätyöpäivästäsi mahdollisimman mukavan.

Lue lisää

Viherkasvien kevät - Näin vaihdat mullat kodin kasveille

6.3.2020 10:39:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Kevät herättelee auringonsäteillään paitsi meidät ihmiset, myös huonekasvit. Talvi on raskasta aikaa kodin kasveille, kuiva huoneilma ja vähäinen valo huonontaa kasvia ja laittaa sen unenkaltaiseen tilaan. Talvella kasvi ei kasva ja voidakseen aloittaa kasvun, sille on hyvä tarjota vähän auttavaa kättä. 

Lue lisää

Yksiön sisustaminen - 4 tilaratkaisua

19.2.2020 11:20:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Yksiöstä on moneksi, kunhan tila otetaan huomioon. Jos tilaa on vähän tai kaappitilaa voisi olla enemmänkin, tulevat nämä vinkit tarpeeseen. Lue nämä 4 tilaratkaisua ja järjestele yksiösi toimivaksi - unohtamatta sisustusta.

Lue lisää

Konmarilla selkeyttä kotiin

24.1.2020 11:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Japanilaisen Marie Kondon luoma elämänhallintametodi Konmari, on useimmille tuttu menetelmä. Konmari on siivous- ja hallintatekniikka, jonka opeilla pystyt hallitsemaan paitsi kodin tavaroita, myös omaa elämääsi. Jo viisivuotias metodi onkin nyt, ilmastokriittisisinä aikoina, ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä sen avulla on paitsi helppo siivota koti, myös hillitä omaa kulutusta. 

Lue lisää

Mindfulnessia kotiin - 4 vinkkiä

2.1.2020 10:37:43 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Moni tekee uudenvuodenlupauksia, joiden mukaan uusi vuosi pitää aloittaa reippaana, aktiivisena ja energisenä. Kuitenkin on haastava aloittaa, jos koti ja ympäristö eivät ole valmiina muutokseen. Kokeile näitä neljää vinkkiä ja piristä kotiasi mindfulnessin keinoin.

Lue lisää

Näin sisustat boheemisti! - Opas boheemiin tyyliin

2.12.2019 17:10:24 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Boheemi tai boho näkyy kirkkaiden ja lämpimien sävyjen sekä kiinnostavien sisustuselementtien yhdistelmänä. Rottinkiset huonekalut, marokkolaishenkiset tekstiilit ja matkamuistot ovat osa tätä hauskaa sisustustyyliä. Kokeile boheemia sisustusta oppaan avulla!

Lue lisää