etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

Mukavampi etätyö - 3 vinkkiä

18.3.2020 13:30:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Koronavirus on pakottanut meidät kaikki pysähtymään, ja ennennäkemättömän suuri prosentti väestöstä tekee nyt töitä kotoa käsin. Monelle tilanne on tuttu, etätyöt ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja siitä on tullut monessa yrityksessä ihan perusarkea, mutta joillekin tilanne on ihan uusi. Keräsimme 3 tärkeintä ohjetta, joiden avulla teet etätyöpäivästäsi mahdollisimman mukavan.

Lue lisää

Viherkasvien kevät - Näin vaihdat mullat kodin kasveille

6.3.2020 10:39:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Kevät herättelee auringonsäteillään paitsi meidät ihmiset, myös huonekasvit. Talvi on raskasta aikaa kodin kasveille, kuiva huoneilma ja vähäinen valo huonontaa kasvia ja laittaa sen unenkaltaiseen tilaan. Talvella kasvi ei kasva ja voidakseen aloittaa kasvun, sille on hyvä tarjota vähän auttavaa kättä. 

Lue lisää

Yksiön sisustaminen - 4 tilaratkaisua

19.2.2020 11:20:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Yksiöstä on moneksi, kunhan tila otetaan huomioon. Jos tilaa on vähän tai kaappitilaa voisi olla enemmänkin, tulevat nämä vinkit tarpeeseen. Lue nämä 4 tilaratkaisua ja järjestele yksiösi toimivaksi - unohtamatta sisustusta.

Lue lisää

Konmarilla selkeyttä kotiin

24.1.2020 11:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Japanilaisen Marie Kondon luoma elämänhallintametodi Konmari, on useimmille tuttu menetelmä. Konmari on siivous- ja hallintatekniikka, jonka opeilla pystyt hallitsemaan paitsi kodin tavaroita, myös omaa elämääsi. Jo viisivuotias metodi onkin nyt, ilmastokriittisisinä aikoina, ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä sen avulla on paitsi helppo siivota koti, myös hillitä omaa kulutusta. 

Lue lisää

Mindfulnessia kotiin - 4 vinkkiä

2.1.2020 10:37:43 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Moni tekee uudenvuodenlupauksia, joiden mukaan uusi vuosi pitää aloittaa reippaana, aktiivisena ja energisenä. Kuitenkin on haastava aloittaa, jos koti ja ympäristö eivät ole valmiina muutokseen. Kokeile näitä neljää vinkkiä ja piristä kotiasi mindfulnessin keinoin.

Lue lisää

Näin sisustat boheemisti! - Opas boheemiin tyyliin

2.12.2019 17:10:24 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Boheemi tai boho näkyy kirkkaiden ja lämpimien sävyjen sekä kiinnostavien sisustuselementtien yhdistelmänä. Rottinkiset huonekalut, marokkolaishenkiset tekstiilit ja matkamuistot ovat osa tätä hauskaa sisustustyyliä. Kokeile boheemia sisustusta oppaan avulla!

Lue lisää

Mistä inspiraatiota sisustamiseen? - 5 vinkkiä

4.10.2019 16:08:43 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Ideat eivät aina putkahda mieleen, kun mietitään sisustamista. Lisäksi joka paikasta tulee ehdotuksia, mutta mikään ei tahdo istua omaan tyyliin. Inspiraation löytäminen saattaa tuntua hankalalta juuri siksi, että on liikaa vaihtoehtoja. Näiden vinkkien avulla saat selkeitä inspiraation lähteitä, joiden mukaan on helpompi aloittaa sisustaminen.

Lue lisää

Näin tuot kontrastia sisustukseen - 4 helppoa vinkkiä

26.9.2019 12:50:26 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Kontrastin tuominen sisustukseen ei vaadi ihmeitä, mutta se tekee suuren muutoksen huoneeseen kuin huoneeseen. Kontrastin avulla teet huoneesta mielenkiintoisen, katseet kääntävän ja uudenlaisen. Jos sisustamisen kanssa on hankaluuksia, on kontrasti hyvä keino piristää huonetta. Kontrastia voidaan tuoda monella tavalla, joten voit valita mieleisesi näistä neljästä vinkistä!

Lue lisää

5 tilaratkaisua pieneen kylpyhuoneeseen ja vessaan

18.9.2019 18:09:37 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Pieni kylpyhuone tai vessa voi tehdä arjesta haastavaa, kun säilytystila on vähissä. Lisäksi pieni tila voi näyttää nopeasti sotkuiselta, koska se on ahdas ja täynnä tavaraa. Näiden vinkkien avulla teet tilaratkaisuja, jotka suurentavat huonetta ja tekevät kylpyhuoneesta sekä vessasta siistin ja käytännöllisen.

Lue lisää

6 helppoa viherkasvia kotiin ja parvekkeelle

23.8.2019 17:07:38 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Sijaitseeko viherpeukalosi keskellä kämmentä? Unohtuuko kasvien kastelu? Kasteletko liikaa? Viherkasveilla sisustaminen piristää koko asuntoa sekä parveketta. Kuitenkin kasvien hoitaminen, kastelu ja yleisesti niistä huolehtiminen saattaa unohtua tai se on haastavaa. Nämä viherkasvit ovat sinulle, jos haluat sisustaa kotisi kasveilla ilman stressiä.

Lue lisää