etusivu-matkalla-kotiin-background

Vuokra-asumisen blogi

6 helppoa viherkasvia kotiin ja parvekkeelle

23.8.2019 17:07:38 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Sijaitseeko viherpeukalosi keskellä kämmentä? Unohtuuko kasvien kastelu? Kasteletko liikaa? Viherkasveilla sisustaminen piristää koko asuntoa sekä parveketta. Kuitenkin kasvien hoitaminen, kastelu ja yleisesti niistä huolehtiminen saattaa unohtua tai se on haastavaa. Nämä viherkasvit ovat sinulle, jos haluat sisustaa kotisi kasveilla ilman stressiä.

Lue lisää

Näin sisustat sohvapöydän - 4 vinkkiä

7.8.2019 13:48:08 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Sohvapöytä on usein olohuoneessa keskeisimpiä kalusteita. Se vaikuttaa yleisesti koko huoneen ilmeeseen. Kuitenkin sohvapöydän sisustaminen voi olla haastavaa, sillä sisustusesineet saattavat haitata muun muassa television näkemistä. Näiden vinkkien avulla saat näyttävän sohvapöydän ilman, että koristelusta olisi turhaa vaivaa.

Lue lisää

Luksusta arkeen: Hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen

17.7.2019 16:38:06 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Joskus on kiva hemmotella itseään. Samalla voi kuitenkin hemmotella kotiaan. Hotellia varten ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotia kauemmas, sillä voit luoda hotellitunnelmaa myös kotiin. Hyvät materiaalit, kauniit koristeet ja houkutteleva peti eivät vaadi myöskään suurta budjettia, vaan järkeviä valintoja. Kurkkaa, miten voit luoda omasta makuuhuoneestasi hotellihuoneen!

Lue lisää

Muistilista lomamatkaa varten - Muista nämä ennen reissua

26.6.2019 7:42:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Lomamatka häämöttää jo, lentoliput on varattu ja hotelli on jo tiedossa. Kuitenkin ennen reissua on hyvä muistaa muutama tärkeä seikka, jotta matkan aikana ei tule yllätyksiä. Kurkkaa täältä muistilista lomamatkaa varten ja nauti ihanasta lomasta!

Lue lisää

Pienen parvekkeen sisustaminen kesään

13.6.2019 8:00:00 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Kesä tuo tullessaan muutoksen parvekkeelle. Vaikka tilaa olisi vähän, voit silti sisustaa parvekkeen kauniiksi kesän kunniaksi. Halusitpa sitten käytännöllisen tilan kesäksi tai rentouttavan paikan illanistujaisia varten, löydät vinkit näyttävään parvekkeeseen täältä.

Lue lisää

Koristetyynyjen vallankumous

21.7.2016 14:29:28 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Koristetyynyt ovat olleet suosittuja jo pitkään, mutta niiden uudelleen järjesteleminen on simppeli keino päivittää kotisi sisustusta! Kokeile uutta tai järjestele vanhaa, nämä vinkit helpottavat sohvasi sisustamista.

Lue lisää

Kuinka sisustaa hylly? - Vinkkejä säilytyssisustamiseen

8.7.2016 13:52:26 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Hyllyt ja avokirjahyllyt ovat kinkkisiä siksi, että ne usein näyttävät sotkuiselta sekasorrolta tai tylsältä peruskirjahyllyiltä. Itse haluan kaiken potentiaalin irti huonekaluistani, joten hyllyjenkin tulee olla tavoitteeni mukaiset.

Lue lisää

Tee vuokra-asunnosta sinun näköisesi - 10 raikasta vinkkiä kotiin

28.6.2016 9:52:37 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

3 Kommenttia

Vuokra-asunto ei aina vastaa sisustajan tyyliä. Lisäksi vuokra-asunnon säännöt voivat vaikuttaa sisustuspäätöksiin. Näillä vinkeillä teet helposti sisustusratkaisuja, jotka sopivat kaikenkokoisiin ja -tyylisiin koteihin.

Lue lisää

Näin ripustat taulut täydellisesti – jopa kokonaan ilman rumia reikiä

20.6.2016 11:22:38 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

0 Kommenttia

Uuden kodin sisustamisen suurimmaksi haasteeksi osoittautuu usein taulujen ripustaminen. Tyhjät seinät kaipaisivat eloa, mutta sekalaiset taulut ja julisteet eivät tunnu löytävän paikkaansa. Etenkään vuokra-asunnon seiniin ei uskalla porata reikiä, jos ei ole varma, että kyseessä on taulun lopullinen sijoituspaikka. Edellisen asukkaan ruuvien ja naulojen kohdille omat taulut taas harvoin sopivat.

Lue lisää

Näillä vinkeillä sisustat parvekkeen kesäiseen loistoon

22.4.2016 10:58:55 / Kirjoittaja Asumisen ääni posted in Sisustus ja inspiraatio

2 Kommenttia

Ihana kevätaurinko lämmittää parhaina päivinä jo niin, että viimeistään iltapäiväkahvit tekee mieli juoda ulkona. On siis korkea aika siivota parveke talven pölyistä ja herätellä tilasta viihtyisä, vehreä kesähuone! Pihapirkkojen yrittäjä Anu Sarkkinen antoi Avaran vuokra-asujille Tampereella puutarhamessuilla seitsemän vinkkiä, joilla pienestäkin parvekkeesta saa loihdittua itsellensä persoonallisen kesäkeitaan. Kun projektin aloittaa heti, ehtii ainakin osan parvekkeen kasveista kasvattaa halutessaan vielä itse siemenestä asti!

Lue lisää