Historian havinaa uniikissa ympäristössä Aurajoen rannalla - Turun Loft

Asumisen ääni

11.1.2019 17:12:27 / Asumisen ääni

Turun Aurajoen rannan varrella sijaitsee ylväs tehdasrakennus Loft. Pitkän historian omaava rakennus tunnetaan kenties parhaiten Wärtsilän vanhana tehtaana. Vuonna 1934 rakennettu ja tuhansia turkulaisia työllistänyt 110 metriä pitkä ja 23 metriä korkea teollisuuskiinteistö on kokenut ulkokuoren alta täydellisen muodonmuutoksen. Sisältä täysin modernisoitu Turun Loft yhdistääkin näyttävän historiallisen kohteen ja valtavirrasta poikkeavan asumisen ainutlaatuisella tavalla.

Upouusi Loft pitää sisällään yhteensä 163 asuntoa, yhteisen puutarhamaisen sisäpihan, säätilojen mukaisesti liukuvan katon sekä kansainvälisen tunnelman. Muodonmuutoksesta huolimatta suojellun kohteen julkisivu on säilytetty ennallaan ja asuinkohteesta välittyy sen pitkä historia. Kontrasti vanhan ja nykypäivän välillä on aistittavissa alkuperäisten punatiilipintojen, raakabetonirakenteiden sekä uusien valkoisten pelkistettyjen elementtien kautta. Asuntojen sisustusvalinnat ovat valmiita korkealaatuisia konsepteja ja eroavat kaikki toisistaan. Jopa 6 metriä korkeat huoneet, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, laadukkaat integroidut kodinkoneet sekä persoonalliset sisustusvaihtoehdot kruunaavat kokonaisuuden.

 Loft keittiö

Katutasosta ylimpään kerrokseen asti avoin sisäpiha lienee kohteen yksi mielenkiintoisimmista osa-alueista. Katettu ja kaikille asukkaille yhteinen sisäpiha tarjoaa mahtavat puitteet oleskeluun ja seurusteluun. Katettu vehreä keidas on täynnä sohva- ja istuinryhmiä, jossa oleskelu on mieluisaa säällä kuin säällä. Osa asuntojen parvekkeista on sisäpihaan päin, osa jokinäkymillä Aurajoen suuntaan.

Loft piha

Kohde sijaitsee aivan Aurajoen kupeessa, noin kahden kilometrin päässä Turun kauppatorilta. Bussit kulkevat kohteen vierestä, joten julkisilla kulkuvälineillä liikkuminen on vaivatonta. Autollisille asukkaille on käytössä talon alle rakennettu parkkihalli. Lähin kauppa sijaitsee 300 metrin päässä ja koulutkin löytyvät lapsille kävelyetäisyyksien päässä. Asukkaille on käytössä saunatilat ja vuokraan sisältyy 10 Mbps laajakaistayhteys. Myös lemmikit ovat tervetulleita jokaiseen Avaran vuokrakotiin.

Turun Loft on raflaavuutensa ansiosta yksi Avaran suosituimmista kohteista. Kohde on kuitenkin pääosin nuorten suosiossa ja vuokrakohteita vapautuu toisinaan. Mikäli kiinnostuit kohteesta, jätä hakemuksesi täältä, ja olemme yhteydessä mahdollisen asunnon vapautuessa!

Topics: Vuokra-asunnot Turku

Asumisen ääni

Asumisen ääni

Asumisen ääni kertoo tarinoita kodista ja asumisesta.