Viime hetken asuvinkit Halloweeniin!

Asumisen ääni

[fa icon="calendar"] 31.10.2017 14:53:09 / Asumisen ääni

Etkö ehtinyt löytää sopivaa asua Halloweeniin? Tässä muutama vinkki, jotka helpottavat Halloween-asun muodostamisessa. Asun ei tarvitse maksaa maltaita ollakseen hieno ja pienellä vaivalla saat aikaan Halloween-asun, joka säväyttää naamiaisjuhlissa.

Meikillä saa paljon aikaan

Perus sisältö meikkipussissa voi pelastaa Halloweenin, etkä tarvitse suurempia meikkihankintoja Halloween-muodonmuutokseen. Vaalea puuteri, rajausväri ja huulipuna takaavat hauskan pääkallomaskin, joka kestää koko juhlan ajan.

  1. Aloita pesemällä kasvot, jotta meikki tulee puhtaille kasvoille.
  2. Jos käytössäsi on meikkivoidetta, voit pohjustaa kasvot sillä, saadaksesi tasaisen pohjan meikille. Tämä on kuitenkin valinnaista.
  3. Piirrä rajauskynällä (mielellään mustalla) huulipielistä alkavat viivat kohti korvia, vaakasuoraan.
  4. Lisää viivaan hampaan kuviot siten, että teet tasaiset viivat pystysuorassa ylhäältä alas.
  5. Puuteroi tarvittaessa rajauskynän jälkeä, jolloin meikki pysyy paremmin.
  6. Piirrä ympyrät silmien ympärille niin, että ympyrä kohtaa kulmakarvojen kanssa. Värjää alue mustalla rajauskynällä tai luomivärillä.
  7. Piirrä mustat viivat poskipäihin ja häivytä sudilla tai sormin ne varjoksi, jotta posket näyttäisivät olevan lommolla.
  8. Väritä nenänpää mustaksi, jolloin koko pääkallomaski on valmis. Voit halutessasi koristella sitä huulipunalla tai luomivärillä, jotta saat siihen lisää väriä.

Hauska asu nopeasti

Voit kokeilla perinteistä vampyyria, zombia tai kummitusta, mutta hauskuutta saat aikaan pienemmälläkin vaivalla. Pukemalla rikkinäisen vaatteen (tai rikkomalla halvan t-paidan) ja pörröttämällä hiuksesi saat aikaan hahmon, joka muistuttaa salamaniskun saanutta henkilöä. Lisää vielä kasvoihin hiiltyneitä kohtia mustalla rajauskynällä ja asu on valmis. Jos haluat käyttää enemmän aikaa, voit lisätä väriä myös paidan repeämäkohtiin, jolloin paita näyttää palaneelta.

Tulosta tai askartele paperille Instagram-kuvaneliö, jota voit käyttää kehyksenä. Näin et tarvitse oikeastaan mitään asua itsellesi, vaan voit vain esiintyä kehyksen takaa ja hauskuuttaa kavereitasi. Perheen pienimmille voi antaa isot taulukehykset, jonka taakse voi mennä esittämään hahmoja.

Hyödynnä harrastuksia

Jos harrastuksena on esimerkiksi baletti, tennis tai jokin muu urheilulaji, miksi et pukeutuisi harrastuksen vaatimaan asuun? Tällä tavalla et joudu pulittamaan rahaa uudesta asusta, vaan voit käyttää samaa tuttua ja turvallista asua, jossa kuljet harrastuksissakin. Lapset voivat kehittää olemassa olevaa asua uuteen suuntaan hauskoilla maskeilla tai päähineillä, jolloin asu muuttaa merkitystään. Esimerkiksi ballerinasta saa yksisarvisen lisäämällä glitterillä vuoratun pahvisarven pantaan liimalla.

Jos harrastukset tai vapaa-ajan tekeminen eivät helpota asun valintaa, voit pukeutua esimerkiksi puvuntakkiin ja esittää vartijaa tai agenttia. Myös kauniit mekot ja juhlavaatteet toimivat ja voit olla esimerkiksi kuningatar. Kruunun tekeminen pahvista tai kartongista ei vaadi paljoa aikaa ja voit käyttää mielikuvitusta sen suhteen.

Lähteenä käytetty: DIY Joy

Uusi asunto tähtäimessä? Katso täältä Avaran kohteet.

Topics: Koti ja asuminen

Asumisen ääni

Asumisen ääni

Asumisen ääni kertoo tarinoita kodista ja asumisesta.