Avara-kotien vakuus jatkossa 250€

Avara

28.9.2016 14:45:41 / Avara

Nykyisten ja tulevien asukkaiden mielipide on Avaralle tärkeä. Olemme keskustelleet lukuisien vuokra-asujien kanssa vakuuden euromäärästä ja sen mahdollisesta alentamisesta. Keskustelut on nyt saatu päätökseen ja meillä on positiivisia uutisia kerrottavanamme: jatkossa kaikkien Avara-kotien vakuus on vain 250€!

 

 

Uusi vakuus on nyt käytössä kaikkien Avara-kotien uusissa vuokrasopimuksissa. Jos asunnon hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, voi vakuus olla suurempi.  

Avaran olemassa olevien asukkaiden osalta vakuus tullaan palauttamaan 250€ ylittävältä osalta. Nämä osapalautukset käynnistetään tammikuussa 2017 ja niiden saaminen edellyttää, että erääntyneitä maksuja eikä varoituksia saa olla viimeisen 12 kuukauden ajalta.  Osapalautukset maksetaan 250€ ylittävältä vakuuden osuudelta. Asukkaille tiedotetaan osapalautuksista joulukuussa lähetettävässä asukaslehdessä, joka sisältää tarkemmat ohjeet osapalautuksen saamiseksi.

Tutustu Avaran laajaan asuntotarjontaan osoitteessa avara.fi/vuokra-asunnot. Avaran vuokra-asumisen blogista löydät myös esittelyt kaikista Avaran kohdekaupungeista.